Сензационна новина обикаля медиите на Острова. Ръководството на Ливърпул е започнало

...
Сензационна новина обикаля медиите на Острова. Ръководството на Ливърпул е започнало
Коментари Харесай

Гръм от Англия! Посочиха кой сменя Юрген Клоп

Сензационна вест обикаля медиите на Острова. 

Ръководството на Ливърпул е почнало да обмисля разновидността за промяна на мениджъра Юрген Клоп, твърди пресата във Англия.
-->
На " Анфийлд " регистрират, че тимът е станал прекомерно предвидим и се нуждае от смяна и ободряване. Шефовете на Ливърпул обаче няма да уволнят германеца, защото го почитат прекомерно доста и ще му предложат самичък да подаде оставка.

Във вторник вечер Ливърпул претърпя унизително проваляне с 2:5 на личния си стадион от Реал Мадрид в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига. Отборът към този момент отпадна от двете домашни купи в Англия, а във Висшата лига заема осмо място в класирането, на цели 19 точки зад водача Арсенал.

Ако се стигне до разлъка сред Клоп и Ливърпул, в клуба са се насочили и към възможен негов заместител. Това е актуалният треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман, предава Българска телеграфна агенция. На " Анфийлд " намират 35-годишния експерт за идеалния заместител на Клоп и са уверени, че той няма да откаже опция да работи във Висшата лига.

Юрген Клоп оглави Ливърпул през октомври 2015 година. Под негово управление " алените " завоюваха по един път Шампионската лига, Висшата лига, купата на Англия, купата на Лигата, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание. Тимът загуби още два финала в Шампионската лига, един в Лига Европа и два пъти финишира втори в шампионата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР